Nick Bell Design

Casestudies

St James's Square HQ graphic interior

The spatial application of graphic information to help a company communicate its history of technological achievements through three prominent spaces in its global headquarters in the West End of London. The challenge of the project was to interpret the tenant company's current brand identity and extend it to cover interior and spatial applications. We created three separate design installations. First, in reception: an organic linear pattern etched into concrete is covered in a grid of small stainless steel 'kisses'. This abstract graphic relates the technological expertise (of the tenant company) that reduces the element of risk in any new venture. Second, in the staff restaurant: abstract graphic patterns printed onto a wall allude to a history of technological firsts the company is proud of. Third, outside the main lift core: an updatable gridded exhibition display system shares recent stories of company innovation. We also designed privacy screening for the glass meeting room walls throughout. A collaboration with interior architects Hassell.

back

You are currently using an older browser that can only display a basic version of this website.
Please upgrade or use an alternate browser to see the full version.